Leidse Studenten Hardloop- en Atletiekvereniging

Commissies 2020-2021Activiteitencommissie
De activiteitencommissie voorziet de vereniging van gezellige en sportieve activiteiten. Denk hierbij aan het regelen van een Clinic, een trainingsdag of een themaborrel. Uiteraard wordt altijd rekening gehouden met de maatregelen van kracht op het moment van de activiteit.

Leden: Suze Does, Marloes, Teun Sweere, Iris Jong en Jelle Steenbeek.

Promotiecommissie
De promotiecommissie zorgt ervoor dat Currimus goed bekend is bij andere verenigingen in en buiten Leiden. Voor verschillende Currimusevenementen neemt deze commissie de promotie voor haar rekening.

Leden: Fenne Opper en Conor Seegers.

Batavierenracecommissie
De Batavierenrace is werelds grootste estafette waarbij gelopen wordt van Nijmegen naar Enschede in 25 etappes. Er doen jaarlijks duizenden studenten aan mee en na de wedstrijd is er een groot feest op de campus van Universiteit Twente. De Batavierenrace is mogelijk de leukste hardloopwedstrijd van het jaar, maar het is ook elk jaar weer een grote uitdaging deze goed te laten verlopen. De commissie zal zich bezig houden met het oprichten van teams en het regelen van de praktische zaken die nodig zijn om mee te kunnen doen met de loop.

Leden: Thijs van Mourik, Iris Kort, Jelle Steenbeek, Shelly Darson en Conor Seegers.


Trainingsweekendcommissie
De trainingsweekendcommissie organiseert twee keer per jaar een sportief en gezellig trainingsweekend naar een andere locatie in Nederland.

Leden: Laura van Leusen, Carmen Oosterkamp, Joost Barendse, Sophie Eelman.

TorSie
De TorSie trainers organiseren wekelijks een krachttraining om de sportieve prestaties van de leden naar nog grotere hoogtes te brengen.

Leden: Anne Liebens, Sophie Koning, Thijs van Mourik, Iris Jong, Teun Sweere, Martin de Valois.

Websitecommissie
De Websitecommissie zorgt voor alles wat op deze site te lezen en te vinden is. We zijn op dit moment druk bezig met het vernieuwen en aanpassen van de site. Ook proberen wij de site zo actueel mogelijk te houden, zodat iedereen op de hoogte blijft van de gang van zaken binnen Currimus.

Leden: Lou Jetten en Dariya Chobanova.

Kascommissie
Deze commissie controleert de kas. Hiermee wordt gekeken of de penningmeester zijn of haar taken goed gedaan heeft. Deze commissie bestaat tenminste uit een penningmeester en een ander lid.

Leden: Jelle Steenbeek en Laura van Leusen.

Veluweloopcommisie
Deze commissie organiseert dit jaar de prachtige estafette loop door de Veluwe.
Leden: Rutger Ruigrok van de Werve, Thijs van Mourik, Bart Bezemer, Teun Sweere en Henny Tolboom.