Leidse Studenten Hardloop- en Atletiekvereniging

CommissiesActiviteitencommissie
De activiteitencommissie voorziet de vereniging van gezellige en sportieve activiteiten. Denk hierbij aan het regelen van een Clinic, een trainingsdag of een themaborrel.

Leden: Willem Ottenheim, Teun Sweere, Bart Bezemer, Angela van Klaveren en Leila van der Pal

Promotiecommissie
De promotiecommissie zorgt ervoor dat Currimus goed bekend is bij andere verenigingen in en buiten Leiden. Voor verschillende Currimusevenementen neemt deze commissie de promotie voor haar rekening.

Leden: Angela van Klaveren, Erik Bloemendaal en Thijs van Mourik

Batavierenracecommissie
De Batavierenrace is werelds grootste estafette waarbij gelopen wordt van Nijmegen naar Enschede in 25 etappes. Er doen jaarlijks duizenden studenten aan mee en na de wedstrijd is er een groot feest op de campus van Universiteit Twente. De Batavierenrace is mogelijk de leukste hardloopwedstrijd van het jaar, maar het is ook elk jaar weer een grote uitdaging deze goed te laten verlopen. De commissie zal zich bezig houden met het oprichten van teams en het regelen van de praktische zaken die nodig zijn om mee te kunnen doen met de loop.

Leden: Fré Vink, Johannes van der Horst, Teun Sweere en Caroline Strating

Geuzenloopcommissie
De Geuzenloop is een van de jaarlijkse hoogtepunten van de vereniging: onze eigen estafetteloop! Vanuit heel Nederland trekken we teams naar Leiden om te strijden voor de winst.

Leden: Enric Moliné Burgos, Daniel Arenas Lago, Erik Bloemendaal, Iris van Aken en Angela van Klaveren

Trainingsweekendcommissie
De trainingsweekendcommissie organiseert twee keer per jaar een sportief en gezellig trainingsweekend naar een andere locatie in Nederland.

Leden: Jelle Steenbeek, Dunja Dogan en Rubinette Fox

TorSie
De TorSie trainers organiseren wekelijks een krachttraining om de sportieve prestaties van de leden naar nog grotere hoogtes te brengen.

Leden: Tom van Waas, Fré Vink en Saskia Heijnen

Websitecommissie
De Websitecommissie zorgt voor alles wat op deze site te lezen en te vinden is. We zijn op dit moment druk bezig met het vernieuwen en aanpassen van de site. Ook proberen wij de site zo actueel mogelijk te houden, zodat iedereen op de hoogte blijft van de gang van zaken binnen Currimus.

Leden: Ivo Muusse, Tom Smeding en Jeroen van Tubergen

Kascommissie
Deze commissie controleert de kas. Hiermee wordt gekeken of de penningmeester zijn of haar taken goed gedaan heeft. Deze commissie bestaat tenminste uit een penningmeester en een ander lid.

Leden: Frederik Vielhaber en Enric Moliné Burgos

Raad van Advies
De commissie van advies adviseert het bestuur in zijn taken. Over het algemeen bestaat deze commissie uit twee ervaren leden die in een commissie hebben gezeten of een bestuursfunctie hebben gehad.

Leden: Lisa Habermehl en Dexter Wessel