Leidse Studenten Hardloop- en Atletiekvereniging

Een keer meetrainen?Twijfel je nog of hardlopen iets voor jou is of wil je de sfeer op onze trainingen proeven? Je bent bij ons altijd welkom om twee van onze trainingen uit te komen proberen! Stuur een mailtje naar bestuur@currimus.nl om jezelf aan te melden.


TrainingenDinsdag 19:00 - 20:30 duurtraining
Elke dinsdag doen we een duurloop in en rond Leiden. Voor iedere loper is er een eigen groep die past bij jouw snelheid. Houd er rekening mee dat de afstanden variƫren tussen 5 en de 12km.

Donderdag 19:00 - 20:30 intervaltraining
Elke donderdag is er een intervaltraining. Hier worden herhaaldelijk afstanden van tussen de 200 en 1000m gelopen. Ook wordt er naast het rennen aandacht besteed aan looptechniek en stabiliteit.

Verzamelen
Alle trainingen starten vanaf Leiden Atletiek (kleedkamer 3 en 4, Antonie Duycklaan 9a 2334 ES Leiden). Hier is de mogelijkheid om je om te kleden. De kleedkamers worden tijdens de trainingen afgesloten.

Benodigdheden
Tijdens de dinsdagtrainingen in het donker is een hesje verplicht. Een bidon wordt op donderdag aangeraden, zeker op warme dagen.

*Vanwege de maatregelen i.v.m. covid-19, kunnen de tijden en trainingen afwijken van het hierboven genoemde. Ook met het oog op corona-protocollen is het belangrijk dat introducees eerst het bestuur mailen mits zij mee willen trainen.