Leidse Studenten Hardloop- en Atletiekvereniging

Loading...


Singelloop


De Singelloop 2017 was weer een waar sportspektakel, niet in het minst door deelname van onze Currimus lopers! Enkele lopers zoals Angela, Teuntje, Martin & Johannes hebben zich laten merken over de slingerende Singels van onze studentenstad. Hun gezamenlijke inspanningen zijn gecomplimenteerd door onze Mariska Brittijn die een abonnement heeft op het podium. In een heftige strijd heeft zij zich als sterkste en snelste vrouw getoond, van harte gefeliciteerd Mariska!


15-04-2017

Mooie prestaties


Er zijn weer een hoop mooie prestaties geleverd. Op 8 april heeft Currimus onder vertegenwoordiging van Mariska, Frรฉ, Leila en (Lightning) Tom laten zien dat ze de beste lopers van Leiden waren! Met een voorsprong van bijna vijf minuten hebben zij de Asopos hardloopestafette gewonnen! Gefeliciteerd!

15-04-2017

Teun Sweere Nederlands Kampioen Wintertriatlon.


Teun Sweere is wederom Nederlands Kampioen geworden op de wintertriatlon. Van harte gefeliciteerd! Hij liet Richard Klamer en Jeroen Lute op de tweede en derde plek achter zich.

05-03-2017

Leiden Marathon trainingen - Run 4 Leiden
Wie wil trainen voor de Leiden Marathon kan natuurlijk terecht bij L.U.H.V. Currimus. Elke dinsdag en donderdag om 19:00 vanaf de buitenkantine van het USC.

Maar, wees niet getreurd als je (nog) niet kan op die dagen. Leiden Marathon organiseert op de volgende plekken en tijden trainingen, speciaal voor hun evenement. Met onze zeer gewaardeerde Arthur, kan je volledig gratis en vrijblijvend, mee trainen om je voor te bereiden op je 5, 10, 21 of 42 km. Beetje afhankelijk van hoeveel mensen er komen, worden de groepen optimaal verdeeld zodat iedereen specifiek kan trainen.

Waar kun je terecht?
Vanaf 16 januari iedere maandag om 17 uur bij het Universitair Sportcentrum (Einsteinweg)
Vanaf 17 januari iedere dinsdag om 17 uur bij Plexus (Kaiserstraat)
Vanaf 18 januari iedere woensdag om 17 uur bij de Faculteit Sociale Wetenschappen (Wassenaarseweg)
Vanaf 26 januari iedere donderdag om 17 uur bij het Kamerlingh Onnes Gebouw (Steenschuur)

Tot dan!

16-01-2017De Leidse Universitaire Hardloopvereniging Currimus is een jonge studentenvereniging, opgericht in 2007 met het doel hardlopende studenten zowel sportieve als gezellige activiteiten te bieden.

De vereniging is in haar bestaan constant doorgegroeid naar het huidige ledenaantal van 75 enthousiaste studenten van verscheidene achtergronden en sportieve ambities.

Lees meer >>>

Sponsors


Partners