Leidse Studenten Hardloop- en Atletiekvereniging

Loading...


Batavierenrace 2017
Ook dit jaar deed Currimus weer mee met de Batavierenrace. Twee team reisden af naar Enschede om van vrijdag middernacht tot zaterdag eind van de middag te laten zien wat hardlopen is.
Dit leverde erg mooie prestaties op:

8e plaats: LUHV Currimus 2.  Tijd: 12:32:15
40e plaats: LUHV Currimus 1. Tijd: 13:52:17

Volgend jaar zijn we er uiteraard weer bij en gaan we voor nog mooiere prestaties zorgen!

19-05-2017

Singelloop


De Singelloop 2017 was weer een waar sportspektakel, niet in het minst door deelname van onze Currimus lopers! Enkele lopers zoals Angela, Teuntje, Martin & Johannes hebben zich laten merken over de slingerende Singels van onze studentenstad. Hun gezamenlijke inspanningen zijn gecomplimenteerd door onze Mariska Brittijn die een abonnement heeft op het podium. In een heftige strijd heeft zij zich als sterkste en snelste vrouw getoond, van harte gefeliciteerd Mariska!


15-04-2017

Mooie prestaties


Er zijn weer een hoop mooie prestaties geleverd. Op 8 april heeft Currimus onder vertegenwoordiging van Mariska, Frรฉ, Leila en (Lightning) Tom laten zien dat ze de beste lopers van Leiden waren! Met een voorsprong van bijna vijf minuten hebben zij de Asopos hardloopestafette gewonnen! Gefeliciteerd!

15-04-2017

Teun Sweere Nederlands Kampioen Wintertriatlon.


Teun Sweere is wederom Nederlands Kampioen geworden op de wintertriatlon. Van harte gefeliciteerd! Hij liet Richard Klamer en Jeroen Lute op de tweede en derde plek achter zich.

05-03-2017De Leidse Universitaire Hardloopvereniging Currimus is een jonge studentenvereniging, opgericht in 2007 met het doel hardlopende studenten zowel sportieve als gezellige activiteiten te bieden.

De vereniging is in haar bestaan constant doorgegroeid naar het huidige ledenaantal van 75 enthousiaste studenten van verscheidene achtergronden en sportieve ambities.

Lees meer >>>

Sponsors


Partners