Leidse Studenten Hardloop- en Atletiekvereniging

Loading...


Batavierenrace 2017

Geplaatst door: Floddertje op 19-05-2017Ook dit jaar deed Currimus weer mee met de Batavierenrace. Twee team reisden af naar Enschede om van vrijdag middernacht tot zaterdag eind van de middag te laten zien wat hardlopen is.
Dit leverde erg mooie prestaties op:

8e plaats: LUHV Currimus 2.  Tijd: 12:32:15
40e plaats: LUHV Currimus 1. Tijd: 13:52:17

Volgend jaar zijn we er uiteraard weer bij en gaan we voor nog mooiere prestaties zorgen!


Singelloop

Geplaatst door: Floddertje op 15-04-2017

De Singelloop 2017 was weer een waar sportspektakel, niet in het minst door deelname van onze Currimus lopers! Enkele lopers zoals Angela, Teuntje, Martin & Johannes hebben zich laten merken over de slingerende Singels van onze studentenstad. Hun gezamenlijke inspanningen zijn gecomplimenteerd door onze Mariska Brittijn die een abonnement heeft op het podium. In een heftige strijd heeft zij zich als sterkste en snelste vrouw getoond, van harte gefeliciteerd Mariska!Mooie prestaties

Geplaatst door: Floddertje op 15-04-2017

Er zijn weer een hoop mooie prestaties geleverd. Op 8 april heeft Currimus onder vertegenwoordiging van Mariska, Fré, Leila en (Lightning) Tom laten zien dat ze de beste lopers van Leiden waren! Met een voorsprong van bijna vijf minuten hebben zij de Asopos hardloopestafette gewonnen! Gefeliciteerd!


Teun Sweere Nederlands Kampioen Wintertriatlon.

Geplaatst door: Floddertje op 05-03-2017

Teun Sweere is wederom Nederlands Kampioen geworden op de wintertriatlon. Van harte gefeliciteerd! Hij liet Richard Klamer en Jeroen Lute op de tweede en derde plek achter zich.


Leiden Marathon trainingen - Run 4 Leiden

Geplaatst door: Floddertje op 16-01-2017Wie wil trainen voor de Leiden Marathon kan natuurlijk terecht bij L.U.H.V. Currimus. Elke dinsdag en donderdag om 19:00 vanaf de buitenkantine van het USC.