Leidse Studenten Hardloop- en Atletiekvereniging

Loading...


17 maart Geuzenloop


Het is bijna zover: onze jaarlijkse estafettewedstrijd De Geuzenloop komt er 17 maart weer aan! De Geuzenloop (de hardloopestafette van Leiden) zet zich sinds jaar en dag in voor het creëren van een onvergetelijke hardloopervaring. Dit jaar komt daarbij dat de Geuzenloop zich inzet voor Unicef. De Geuzenloop is een estafetteloop in teams van 4 personen over de afstanden 3km, 2x 5km en 8 km. Iedere etappe start en eindigt op de baan van Leiden atletiek. Dit geeft volop de mogelijkheid om je teamgenoten aan te moedigen. Hardlopen als onderdeel van een estafette team is wat de Geuzenloop zo leuk maakt. Iedereen doet zijn uiterste best. Keihard lopen, helemaal stuk gaan om na de finish uitgeput in het gras te vallen onder luidt gejuich van je teamgenoten. Na afloop van de Geuzenloop zal het befaamde Geuzenfeest plaatsvinden. De helft van de omzet van het Geuzenfeest zal geschonken worden aan Unicef! Er is dus geen excuus om niet nog even te blijven en de verzuring uit de benen te dansen.

Voor meer informatie:
www.geuzenloop.nl >>>

Voor direct inschrijven:
Inschrijffomulier >>>


02-03-2018

Trainingsweekend Delft


In Delft hebben we afgelopen maand met een grote groep leden gezwoegd en afgezien tijdens een zwaar, maar geweldig trainingsweekend. Het weekend stond in het teken van de Olympische Spelen, dus de competitiedrang was sterk aanwezig! Zaterdag hebben we mogen genieten van een mooie looptraining door William om het Delftse Hout. Daarna hebben we met beachvolleybal, mega-Twister en ons uitsloven op de trampolines de middag doorgebracht, om s avonds Delft onveilig te gaan maken. Dat dit een uitputtende combinatie was hield niemand tegen, want zondagochtend werd er gewoon weer gelopen en is er s middags een crossfitsessie gehouden door de TorSie. Iedereen erg bedankt voor jullie inzet, het was zeer geslaagd!

03-02-2018

Sinterklaasviering


Ook dit jaar heeft de oude Sint onze vereniging weer vereerd met een bezoek. Voor het eerst bezocht hij ons bij Leiden Atletiek en zoals gewoonlijk werd iedereen uitgenodigd om plaats te nemen op de oude mans schoot. Samen met kilos pepernoten, een hele berg cadeaus en literatuurprijswaardige gedichten is het een zeer geslaagde avond geweest! Alle fotos zijn geüpload op de website.


06-12-2017

Leiden Science Run: 21 oktober


Op 21 oktober vindt de Leiden Science Run plaats. Dit is een estafette race (4x 5 km) waarbij al het opgehaald geld wordt gedoneerd aan de stichting UAF. Dit is een stichting voor vluchteling-studenten die hen ondersteunt bij studie en werk. Dus geef je op als loper en/of vrijwilliger en ren voor het goede doel! Vrijwilligers (verkeersregelaars) kunnen zich aanmelden bij het bestuur en je kan je als team inschrijven op de website van de Leiden Science Run.

On October 21 the Leiden Science Run will be organised. This is a relay race (4x 5 km) and all the raised money will be donated to the UAF, the Foundation for Refugee Students.The UAF supports and counsels highly skilled refugees.