Leidse Studenten Hardloop- en Atletiekvereniging

Loading...


Introductietrainingen: 29 & 31 augustus!

Geplaatst door: Floddertje op 27-08-2017

As dinsdag en donderdag (29 & 31 augustus) organiseert Currimus introductietrainingen voor toekomstige leden! We verzamelen om 19u bij de atletiekbaan van Leiden Atletiek (Antonie Duycklaan 9a, 2334 ES Leiden) en zullen op dinsdag een duurloop doen en op donderdag een intervaltraining op de atletiekbaan.

Na afloop zal er een borrel zijn zodat je de leden van Currimus beter kan leren kennen! Wanneer je naar de introductietraining komt, is het niet nodig je hier van tevoren voor op te geven. Kom in je sportkleding of kleed je om in de kleedkamers. Als je niet bij de introductietrainingen kan zijn, ben je ook welkom op een van onze reguliere trainingen.
In oktober starten we ook weer met een beginnerstrainer (William), zodat de groep beginnende hardlopers goed begeleid kan worden op de dinsdag.


Trainingsweekend Domburg!

Geplaatst door: Floddertje op 10-07-2017

Tijdens het 1e weekend van juli stond er weer een trainingsweekend op het programma en dit keer zijn we afgereisd naar Domburg. Onder leiding van Teun is er hard getraind op de beruchte trap, en stond er op zondag een mooie duintraining op het programma die werd afgesloten met een duik in de golven!Contract getekend Currimus & Leiden Atletiek

Geplaatst door: Floddertje op 10-07-2017


Op 28 juni jl. hebben L.U.H.V. Currimus en Leiden Atletiek een samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze samenwerking zal leden van Currimus meer trainingsmogelijkheden bieden, waaronder meer baantrainingen en de mogelijkheid om andere atletiek onderdelen te beoefenen.
Leden van Currimus zullen per 1 september 2017 lid worden van Leiden Atletiek en het is hiervoor niet nodig om in het bezit te zijn van een USC sportkaart.

Wil je hier meer over weten, stel je vraag dan aan het bestuur via bestuur@currimus.nl.


Curringelloop

Geplaatst door: Floddertje op 26-06-2017

Op 9 juni is er weer gestreden om de podiumplaatsen tijdens de Curringelloop. Na een mooie route door het Leidse Hout werd er dit jaar gefinisht op de atletiekbaan bij Leiden Atletiek. Mariska (18.21) was de snelste vrouw, gevolgd door Saskia (19.20) en Lisa (20.06). En ondanks dat hij op de hielen werd gezeten door Thijs (17.15) en Dave (17.43), behaalde Oskar (17.04) de 1e plaats bij de mannen. Gefeliciteerd!!