Leidse Studenten Hardloop- en Atletiekvereniging

Loading...


Leiden Science Run


Het is bijna zover: de Leiden Science Run komt er weer aan! In samenwerking met de Universiteit Leiden organiseert Currimus 29 september weer een estafetterace op het Bio Science Park in Leiden. Net als voorgaande jaren strijden teams met vier deelnemers om de winst op een parcours van 5 kilometer. De opbrengsten van het evenement zijn voor de Stichting voor vluchtelingstudenten. Meer informatie over de wedstrijd en de mogelijkheid tot inschrijven vind je hier. Leden van Currimus kunnen mailen naar het bestuur: er worden Currimusteams samengesteld!


16-09-2018

Curringelloop 2018


Het is zover: onze jaarlijkse clubkampioenschappen zijn geweest het is duidelijk wie zich snelste man en snelste vrouw van Currimus 2018 mogen noemen! Gefeliciteerd Thijs van Mourik en Saskia Heijnen met hun geweldige tijden op de 5 km! Ben jij volgend jaar kanshebber voor de titel?


27-06-2018

Currimus rent de Roparun


Wat is er mooier dan lopen voor een goed doel? Met Pinksteren heeft Currimus met een team deelgenomen aan de Roparun. Acht lopers hebben van Parijs naar Rotterdam gerend en daarmee gezamenlijk meer dan 500 km afgelegd, dat alles in slechts 40 uur en 40 minuten! Een enorm knappe prestatie, mede mogelijk gemaakt door de chauffeurs, fietsers, masseuses en kampcrew. Met deze sponsorloop is er geld opgehaald voor mensen met kanker, met het doel 'leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'.


29-05-2018

Uitslagen Geuzenloop


De Geuzenloop zit er weer op! Alle uitslagen zijn nu te vinden op www.geuzenloop.nl. Wij bedanken alle vrijwilligers en deelnemers voor de geweldige inzet die ze ondanks de kou hebben geleverd. Je kunt alle fotos vinden op de fotopagina op onze website.


19-03-2018De Leidse Universitaire Hardloopvereniging Currimus is een jonge studentenvereniging, opgericht in 2007 met het doel hardlopende studenten zowel sportieve als gezellige activiteiten te bieden.

De vereniging is in haar bestaan constant doorgegroeid naar het huidige ledenaantal van 75 enthousiaste studenten van verscheidene achtergronden en sportieve ambities.

Lees meer >>>

Sponsors


Partners