Leidse Studenten Hardloop- en Atletiekvereniging

Loading...


Trainingsweekend 21 Juni 2019


Vrijdag 21 juni was het zover: Currimus ging dit keer op trainingsweekend naar Amsterdam!


De verwachtingen waren daarom hooggespannen en ondanks Dunja's vriendelijke communicatie met de campingbaas werden we uit voorzorg op het B-veld van de camping gegooid samen met al die andere lastige groepen jongeren die mogelijk de gemoedelijke familievakanties zouden kunnen verstoren. Het weer zat mee en er werd zeker goed gebruik gemaakt van het naastgelegen zwembad. Zaterdagochtend was er al een hardlooptraining, zodat we die in ieder geval niet konden vergeten. Daarnaast was iedereen in ieder geval nog in de gelegenheid die nog fris en fruitig af te werken.

's Middags stond het kano├źn en suppen op het programma. Uiteraard met weinig kleding, zoals ons was opgedragen. Hier werd het kaf van het koren gescheiden en bleek maar weer al te goed hoe belangrijk de core stability bij de crossfit is.
Ook wanneer je plank getorpedeerd wordt door de kano van Lisa en Bart moet je je staande kunnen houden. Na een 2 uur durende kooksessie met veel te kleine pannen kregen we een heerlijke culinaire maaltijd voorgeschoteld. Later op de avond werden we cultureel bijgeschoold in het seksmuseum om onze tocht te vervolgen naar de Soho.
Moe, maar voldaan kwamen we aan bij de camping waar een ieder die al sliep nog lang genoeg mocht genieten van de vrolijke lach van Thijs. Wij hadden over dit alles uiteraard geen mening. Na een kort nachtje persten we er nog even een crossfit-training uit en konden we nog van het weer genieten op de camping bij het zwembad.Commissie, bedankt voor de organisatie en de rest voor de gezelligheid. Het was zeker een geslaagd weekend!

15-08-2019

Batavierenrace 10 t/m 12 mei 2019


Batavierenrace


Het weekend van 10 tot 12 mei was het zover, het evenement der evenementen. Met welgeteld 24 hardlopers die 50 etappes moesten vullen, kreeg iedereen meer dan waar voor zijn geld. Johannes kon opeens een hoop etappes van zijn bucketlist afschrijven. De echte gelukkigen mochten drie of vier keer en zij die minder kansen hadden zich te bewijzen, haalden op dat moment ook alles uit de kast. Zo legde voorzitter Jeroen de lat hoog bij de eerste etappe waar hij in achtervolging van de universiteitsteams negende werd. Die snelheid werd niet meer gehaald, maar behalve dat Rutger ons even liet schrikken, verliep de Bata meer dan prima. Bart lag trouwens wel 'per ongeluk' in de verkeerde tent te slapen, of was dat weer een verkapte versiertruc? In ieder geval hield Jelle zijn eten binnen en werd 's nachts genoeg herrie gemaakt vanuit de tent van Teun. Teun zelf mocht er na lang aandringen helaas niet bij, waarop hij met liefde ontvangen werd in het paleisje van Angela en Dunja. Uiteindelijk behaalde Currimus 1 een 34e plaats en werd team 2 53e. En dat werd die avond zeker gevierd! 15-08-2019

Uitslag NSK12-11-2018

NSK Weg 2018


De inschrijvingen zijn geopend! Bekijk de aparte NSK pagina op deze site.

Groetjes van onze lieve leden!