Leidse Studenten Hardloop- en Atletiekvereniging

Loading...


Trainingsweekend Delft

Geplaatst door: Hard van Stapel op 03-02-2018

In Delft hebben we afgelopen maand met een grote groep leden gezwoegd en afgezien tijdens een zwaar, maar geweldig trainingsweekend. Het weekend stond in het teken van de Olympische Spelen, dus de competitiedrang was sterk aanwezig! Zaterdag hebben we mogen genieten van een mooie looptraining door William om het Delftse Hout. Daarna hebben we met beachvolleybal, mega-Twister en ons uitsloven op de trampolines de middag doorgebracht, om s avonds Delft onveilig te gaan maken. Dat dit een uitputtende combinatie was hield niemand tegen, want zondagochtend werd er gewoon weer gelopen en is er s middags een crossfitsessie gehouden door de TorSie. Iedereen erg bedankt voor jullie inzet, het was zeer geslaagd!


Sinterklaasviering

Geplaatst door: Hard van Stapel op 06-12-2017

Ook dit jaar heeft de oude Sint onze vereniging weer vereerd met een bezoek. Voor het eerst bezocht hij ons bij Leiden Atletiek en zoals gewoonlijk werd iedereen uitgenodigd om plaats te nemen op de oude mans schoot. Samen met kilos pepernoten, een hele berg cadeaus en literatuurprijswaardige gedichten is het een zeer geslaagde avond geweest! Alle fotos zijn geüpload op de website.Leiden Science Run: 21 oktober

Geplaatst door: Floddertje op 25-09-2017

Op 21 oktober vindt de Leiden Science Run plaats. Dit is een estafette race (4x 5 km) waarbij al het opgehaald geld wordt gedoneerd aan de stichting UAF. Dit is een stichting voor vluchteling-studenten die hen ondersteunt bij studie en werk. Dus geef je op als loper en/of vrijwilliger en ren voor het goede doel! Vrijwilligers (verkeersregelaars) kunnen zich aanmelden bij het bestuur en je kan je als team inschrijven op de website van de Leiden Science Run.

On October 21 the Leiden Science Run will be organised. This is a relay race (4x 5 km) and all the raised money will be donated to the UAF, the Foundation for Refugee Students.The UAF supports and counsels highly skilled refugees.Veluweloop 2017

Geplaatst door: Floddertje op 10-09-2017

Zaterdag 14 oktober is het weer zover: de Veluweloop! De Veluweloop is een estafetteloop van maar liefst 89,9 kilometer, verdeeld over 12 etappes die tussen de 4 en 11 kilometer lang zijn. Dwars door het mooiste stukje natuur van Nederland!
De teams bestaan uit 5 vrouwen en 7 mannen, en het lijkt ons leuk om met tenminste één twaalfkoppige delegatie van Currimus af te reizen naar Wageningen.
De kosten, exclusief eventuele overnachting, zullen rond de 20 à 30 euro liggen. Inschrijven kun je doen via onderstaande link, waarop je ook kunt aangeven of je wilt overnachten.
https://goo.gl/forms/kS4XcZVqiuEBivis2
Deadline om je in te schrijven is 20 september, dus aarzel niet en laat het ons snel weten! Ook voor vragen kun je terecht bij ons door te mailen naar annajongeneel@live.nl.

De Veluweloopcommissie
Ivar, Caroline en Anna


Extra Introductietraininge: 12 & 14 september

Geplaatst door: Floddertje op 10-09-2017

As dinsdag en donderdag (12 & 14 augustus) organiseert Currimus introductietrainingen voor toekomstige leden! We verzamelen om 19u bij de atletiekbaan van Leiden Atletiek (Antonie Duycklaan 9a, 2334 ES Leiden) en zullen op dinsdag een duurloop doen en op donderdag een intervaltraining op de atletiekbaan.

Na afloop zal er een borrel zijn zodat je de leden van Currimus beter kan leren kennen! Wanneer je naar de introductietraining komt, is het niet nodig je hier van tevoren voor op te geven. Kom in je sportkleding of kleed je om in de kleedkamers. Als je niet bij de introductietrainingen kan zijn, ben je ook welkom op een van onze reguliere trainingen.
In oktober starten we ook weer met een beginnerstrainer (William), zodat de groep beginnende hardlopers goed begeleid kan worden op de dinsdag.

Next week, the introductory trainings will start. These will be held on Tuesday 12 September and Thursday 14 September at 19.00 at the track of Leiden Atletiek (Antonie Duycklaan 9a, 2334 ES Leiden).
Right after the trainings, there will be some drinks provided so you can get to know the Currimus members a little better. It is not necessary to register for the introductory trainings: Feel free to just show up! 
Changing rooms are provided at the track. If you cannot make it to the introductory trainings, then feel free to join us at any of our regular trainings as well. You are always welcome!

De Leidse Universitaire Hardloopvereniging Currimus is een jonge studentenvereniging, opgericht in 2007 met het doel hardlopende studenten zowel sportieve als gezellige activiteiten te bieden.

De vereniging is in haar bestaan constant doorgegroeid naar het huidige ledenaantal van 75 enthousiaste studenten van verscheidene achtergronden en sportieve ambities.

Lees meer >>>

Sponsors


Partners