Leidse Studenten Hardloop- en Atletiekvereniging

Loading...


Currimus rent de Roparun

Geplaatst door: Hard van Stapel op 29-05-2018

Wat is er mooier dan lopen voor een goed doel? Met Pinksteren heeft Currimus met een team deelgenomen aan de Roparun. Acht lopers hebben van Parijs naar Rotterdam gerend en daarmee gezamenlijk meer dan 500 km afgelegd, dat alles in slechts 40 uur en 40 minuten! Een enorm knappe prestatie, mede mogelijk gemaakt door de chauffeurs, fietsers, masseuses en kampcrew. Met deze sponsorloop is er geld opgehaald voor mensen met kanker, met het doel 'leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'.Uitslagen Geuzenloop

Geplaatst door: Hard van Stapel op 19-03-2018

De Geuzenloop zit er weer op! Alle uitslagen zijn nu te vinden op www.geuzenloop.nl. Wij bedanken alle vrijwilligers en deelnemers voor de geweldige inzet die ze ondanks de kou hebben geleverd. Je kunt alle fotos vinden op de fotopagina op onze website.17 maart Geuzenloop

Geplaatst door: Hard van Stapel op 02-03-2018

Het is bijna zover: onze jaarlijkse estafettewedstrijd De Geuzenloop komt er 17 maart weer aan! De Geuzenloop (de hardloopestafette van Leiden) zet zich sinds jaar en dag in voor het creëren van een onvergetelijke hardloopervaring. Dit jaar komt daarbij dat de Geuzenloop zich inzet voor Unicef. De Geuzenloop is een estafetteloop in teams van 4 personen over de afstanden 3km, 2x 5km en 8 km. Iedere etappe start en eindigt op de baan van Leiden atletiek. Dit geeft volop de mogelijkheid om je teamgenoten aan te moedigen. Hardlopen als onderdeel van een estafette team is wat de Geuzenloop zo leuk maakt. Iedereen doet zijn uiterste best. Keihard lopen, helemaal stuk gaan om na de finish uitgeput in het gras te vallen onder luidt gejuich van je teamgenoten. Na afloop van de Geuzenloop zal het befaamde Geuzenfeest plaatsvinden. De helft van de omzet van het Geuzenfeest zal geschonken worden aan Unicef! Er is dus geen excuus om niet nog even te blijven en de verzuring uit de benen te dansen.

Voor meer informatie:
www.geuzenloop.nl >>>

Voor direct inschrijven:
Inschrijffomulier >>>Trainingsweekend Delft

Geplaatst door: Hard van Stapel op 03-02-2018

In Delft hebben we afgelopen maand met een grote groep leden gezwoegd en afgezien tijdens een zwaar, maar geweldig trainingsweekend. Het weekend stond in het teken van de Olympische Spelen, dus de competitiedrang was sterk aanwezig! Zaterdag hebben we mogen genieten van een mooie looptraining door William om het Delftse Hout. Daarna hebben we met beachvolleybal, mega-Twister en ons uitsloven op de trampolines de middag doorgebracht, om s avonds Delft onveilig te gaan maken. Dat dit een uitputtende combinatie was hield niemand tegen, want zondagochtend werd er gewoon weer gelopen en is er s middags een crossfitsessie gehouden door de TorSie. Iedereen erg bedankt voor jullie inzet, het was zeer geslaagd!
De Leidse Universitaire Hardloopvereniging Currimus is een jonge studentenvereniging, opgericht in 2007 met het doel hardlopende studenten zowel sportieve als gezellige activiteiten te bieden.

De vereniging is in haar bestaan constant doorgegroeid naar het huidige ledenaantal van 75 enthousiaste studenten van verscheidene achtergronden en sportieve ambities.

Lees meer >>>

Sponsors


Partners