Leidse Studenten Hardloop- en Atletiekvereniging

Loading...


Uitslag NSK

Geplaatst door: Hard van Stapel op 12-11-2018NSK Weg 2018

Geplaatst door: Hard van Stapel op 07-10-2018

De inschrijvingen zijn geopend! Bekijk de aparte NSK pagina op deze site.

Groetjes van onze lieve leden!Leiden Science Run

Geplaatst door: Hard van Stapel op 16-09-2018

Het is bijna zover: de Leiden Science Run komt er weer aan! In samenwerking met de Universiteit Leiden organiseert Currimus 29 september weer een estafetterace op het Bio Science Park in Leiden. Net als voorgaande jaren strijden teams met vier deelnemers om de winst op een parcours van 5 kilometer. De opbrengsten van het evenement zijn voor de Stichting voor vluchtelingstudenten. Meer informatie over de wedstrijd en de mogelijkheid tot inschrijven vind je hier. Leden van Currimus kunnen mailen naar het bestuur: er worden Currimusteams samengesteld!Curringelloop 2018

Geplaatst door: Hard van Stapel op 27-06-2018

Het is zover: onze jaarlijkse clubkampioenschappen zijn geweest het is duidelijk wie zich snelste man en snelste vrouw van Currimus 2018 mogen noemen! Gefeliciteerd Thijs van Mourik en Saskia Heijnen met hun geweldige tijden op de 5 km! Ben jij volgend jaar kanshebber voor de titel?

De Leidse Universitaire Hardloopvereniging Currimus is een jonge studentenvereniging, opgericht in 2007 met het doel hardlopende studenten zowel sportieve als gezellige activiteiten te bieden.

De vereniging is in haar bestaan constant doorgegroeid naar het huidige ledenaantal van 75 enthousiaste studenten van verscheidene achtergronden en sportieve ambities.

Lees meer >>>

Sponsors


Partners