Leidse Studenten Hardloop- en Atletiekvereniging

Loading...


Inschrijven Geuzenloop


De inschrijving voor de 9e editie van de Geuzenloop van zaterdag 18 maart 2017 is geopend. Teams kunnen zich inschrijven op de website van de Geuzenloop. Currimus leden worden uitgenodigd per mail om zich in te schrijven. Voor contact met de organisatie van de Geuzenloop kunt u een mail sturen naar info@geuzenloop.nl.

11-12-2016

Trainerscommissie


Currimus is op zoek naar leden die wegkapitein willen worden. Wegkapiteinen begeleiden een loopgroep op basis van het loopschema en de routes die de hoofdtrainers hebben gemaakt. Het biedt de lopers de kans om meer groepen te maken en om specifieker te trainen. Er kunnen bijvoorbeeld 10km & halve marathon groepen worden gemaakt.

Lijkt het je leuk om je eigen groepje te begeleiden en te sturen, laat het ons weten en stuur een mailtje naar het bestuur!

01-12-2016

Nieuw bestuur: Floddertje


Maandag 10 oktober is er van bestuur gewisseld. Voor wie het is ontgaan, dit is de nieuwe samenstelling voor het 9e bestuur van Currimus:

Voorzitter: Dexter Wessel
Secretaris: Marga Kooistra
Penningmeester: Frederik Vielhaber
Wedstrijdsecretaris: Karin de Ruiter

Wij hebben er heel veel zin in en gaan ons best doen er een topjaar van te maken!

Bestuur Floddertje Xx


02-11-2016De Leidse Universitaire Hardloopvereniging Currimus is een jonge studentenvereniging, opgericht in 2007 met het doel hardlopende studenten zowel sportieve als gezellige activiteiten te bieden.

De vereniging is in haar bestaan constant doorgegroeid naar het huidige ledenaantal van 75 enthousiaste studenten van verscheidene achtergronden en sportieve ambities.

Lees meer >>>

Sponsors


Partners